Bouwtechnische keuring

B2 makelaars & taxateurs adviseren Perfect Keur als solide en betrouwbare onafhankelijke partij.
 

Perfect Keur:

Dit is een onafhankelijk, zelfstandig, bouwtechnisch adviesbureau. Als landelijk opererende organisatie, dé specialist op het gebied van woninginspecties. In de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste zelfstandige speler in de markt van bouwtechnische aan- en verkoopkeuringen.

Met meer dan 10.000 bouwkundige inspecties per jaar, hebben ze als organisatie een duidelijk zicht op marktbewegingen en kwaliteit van het bestaande woningbestand. Naast duizenden particulieren en makelaars die de kern vormen van hun klantenkring, mogen ze gemeenten, verenigingen, woningbouwcoöperaties, verenigingen van eigenaars (VvE), vastgoed beheerders, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en scholen tot hun klantenkring rekenen. Deze organisaties en bedrijven maken gebruik van een veelzijdig en uiteenlopend pakket aan diensten, waarbij de kwaliteit in dienstverlening en het eindproduct de constante en bepalende factor voor de eindklant is.

Al vele jaren maakt Perfectkeur het onderscheid in de markt, door op veel punten net iets verder te gaan! In ontwikkeling van rapportages en inspectiemethoden is Perfectkeur BV een absolute voorloper in de markt. Als ISO-9001 en BRL-9500 gecertificeerd inspectiebedrijf is hun kwaliteitsniveau gewaarborgd.
 

Prijs: € 359,00 incl. BTW (€ 296,69 excl. BTW)

Prijzen zijn voor woningen tot maximaal 800 m3

Meerprijs per 100 m3: € 35,00 (€ 28,93 excl. BTW)

Certificering:    ISO9001-2008
Certificerende Instelling:    IKOB-BKB
Certificaatnummer:    IKB1894/12

Vragen over een bouwtechnische keuring